Portable structured water - water memory

i9-flaskan påverkar vår kropp positivt genom kromatoterapi och TP-teknik, vilket är hjärtat på flaskan. Chromoterapi verkar genom olika spektrum av ljus, med målet att läka vår kropp som helhet, där varje färg berör den fysiska, kognitiva, känslomässiga eller andliga delen av vem vi är. TP-tekniken använder en mikrokosmisk energisymbol – källans information - för att på ett positivt sätt påverka vattnet, vad gäller dess struktur och informationsegenskaper, och vår kropp som ett resultat.

i9Living - portable structured water

Energisymbolen härrör från en skyddande form i magiskt liv, och förbättras genom ett exakt urval av information (vibrationer) i form av informationskoder. Dessutom inskriver en orgone-emitter i ett Poznik-lab energisymbolen, förutom information, med en frekvens för stabilisering, aktivering och informationsöverföring genom att avge information. Flaskvatten innehåller därefter alla kvaliteter som är lika med de som finns i det hälsosammaste levande vattnet, bekräftat med ytterligare information till stöd för ett aktivt och hälsosamt liv. Banden på flaskan, som kommer i olika chakrafärger, tillåter vidare konsumenten att använda sin potential till fullo. Den här harmoniserade flaskan kan användas av alla som är proaktiva när det gäller att förbättra och behålla sin hälsa och välbefinnande.

Tack vare det här innovativa tillvägagångssättet kan vi finjustera och balansera alla de fördelaktiga vibrationer som kroppen behöver, i vilket ögonblick som helst.

Laddar...
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 6171200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem